Saturday, March 19, 2011

Hebat ke Dorang Ni?

Manusia memang ada perasaan ingin mencuba yang tinggi. Rasa macam tak seronok kalau tak mencuba benda baru atau tidak mencari pengalaman. Mungkin kemahiran baru dapat dibina dalam diri, dan pengalaman tu akan memberi kelebihan untuk masa depan.

Sama la macam budak 3 ekor ni. Dari mana entah terwujudnya idea untuk buat servis fotografi, tiba-tiba dorang dah mulakan perkhidmatan. Dah ada beberapa event yang dorang jadi jurugambar, khususnya majlis perkahwinan dan pertunangan. Dorang juga ada membuat sesi fotografi alam semulajadi dengan menangkap gambar beberapa ekor monyet bergembira pada musim luruh di Sintok (ya, Sintok ada musim luruh) sebab seronok tengok bunga berguguran.

Jadi, korang tentukan sendiri dorang ni hebat ke tak. Maklumlah, pengalaman pertama menjadi event photographer ni, mungkin ada kekurangn ataupun kesilapan lagi dalam hasil produk dorang. Kalau tanya penulis blog ni, dia berpuas hati dengan hasil dorang. ( Ehem2, nanti aku tuntut komisyen dari dorang. Mahal kot nak memuji sekarang ni. )

Ikut link ini kalau nak tengok blog dorang dan usyar gambar-gambar yang dorang tangkap. Tekan di sini. Di sini ! DI SINI !!!!

Logo dorang. Tapi aku macam kenal je slogan dorang tu. Dari mana ek?

1 comment: